گاز سولفور دی اکسید SO2 Gas

فروش سولفور دی اکسید

فروش گاز سولفور دی اکسید | اکسید سولفورو | گاز انیدرید سولفورو | فروش گاز SO2 | گاز دی اکسید گوگرد | فروش گاز دی اکسید گوگرد وارداتی | اسید سولفورو انیدرید | فروش  SO2 Gas

شرکت سپهرگازکاویان تولید کننده و واردکننده گازهای آزمایشگاهی و مخلوط گازی (گازهای کالیبراسیون) با کیفیت بالا وتمامی تجهیزات وابسته به صنایع مختلف می باشد. سپهرگازکاویان در تامین گازهای خالص آزمایشگاهی و گازهای ترکیبی در حد درصد ،ppm،ppb از قبیل دی اکسید گوگرد فعال می باشد. دی‌اکسید گوگرد تحت شرایط متعارفی گازی بی‌رنگ است ولی در هوا تولید بخارات سفید می‌کند که بوی زننده و خفه کننده‌ای دارد و در آب و در حلالهای آبی قطبی الکلها ، آمیدها و اترها و در بازها (آمین‌ها) قابل حل بوده و تشکیل نمکهایی می‌دهد که بر حسب دما جانشین پذیرند و منظور نمکهای تشکیل شده باشد.
دی اکسید گوگرد وارداتی با خلوص 99.9 در سیلندرهای کربن استیل موجود میباشد.
دی اکسید گوگرد با خلوص 99.9 در سیلندر 5 لیتری به مقدار 1-0.75 کیلوگرم موجود میباشد.
دی اکسید گوگرد با خلوص 99.9 در سیلندر 10 لیتری به مقدار 1-0.75 کیلوگرم موجود میباشد.

 
گاز با خلوص (گرید) حجم (Lit) وزن(kg)
دی اکسید گوگرد

99.9mol% 

5Lit 

1-0.75kg

دی اکسید گوگرد

99.9mol%

10Lit 1.5-2kg
دی اکسید گوگرد

99.9mol%

40Lit 40kg
دی اکسید گوگرد

99.9mol%

50Lit  50kg

نمونه ای از گاز ترکیبی ، مخلوط گازی ، گاز کالیبراسیون ،گازهای میکس داخلی و وارداتی شرکت سپهرگازکاویان :
این ترکیبات گازی در حجم های مختف قابل ارائه میباشد .

گازهای مخلوط  mixture gas گازهای میکس(MIXGAS) گازهای کالیبراسیون چند جزئی

800ppm SO2 *200ppm NO*400ppm CO

8%O2*12%SO2*N2 1000ppm CO * 175ppm SO2 * 155 ppm NO * 12% CO2 * N2

80 ppm SO2 * N2

50 PPM SO2* AIR 2400ppm SO2 * 1000PPM NOX * 400ppm CO* 1200ppm CO2 * 1000 ppm THC * N2

4% SO2 * N2 

0.851% SO2 * N2 

400 PPB SO2 * 400 PPB NO * N2

913PPM NO*902PPMSO2*950 PPM CO*N2

3000 PPM SO2 * N2 0.851% SO2 * N2

مشخصات کلی گاز سولفور دی اکساید(دی اکسید گوگرد) :

گوگرد دی‌اکسید یک ترکیب شیمیایی به شکل گاز در دمای اتاق با فرمول شیمیایی SO2 (دی اکسید گوگرد)میباشد. این ماده توسط آتشفشان‌ها و بسیاری از فعالیت‌های صنعتی تولید می شود. سوختن نفت و ذغال سنگ به علت وجود ترکیبات گوگردی در آنها با تولید این گاز همراه است. معمولاً کاتالیزگرهایی چون NO2 در جو باعث واکنش این گاز با بخار آب موجود در هوا و تشکیل اسید سولفوریک می شود. این گاز بی رنگ سمی دارای جرم مولی 64.07گرم بر مول، چگالی ۲٫۵۵۱ گرم بر لیتر، نقطه ذوب ۷۵٫۵ درجه سانتی گراد و نقطه جوش ۱۰٫۰- درجه سانتی گراد است و اشتعال زا نیست.
مولکول گوگرد دی اکسید یک مولکول دارای رزونانس می باشد. رزونانس این مولکول بین دو پیوند S-O می‌باشد و سه ساختار رزونانسی آن در شکل نشان داده شده اند. طول پیوند S-O در مولکول سولفور دی اکسید (۱۴۳٫۱ پیکومتر) از طول پیوند S-O سولفور مونو اکسید(۱۴۸٫۱ پیکومتر) کوتاه تر است. به این معنی که انرژی این پیوند در مولکول SO2 (دی اکسید گوگرد)بیشتر است و دانشمندان به این دلیل به وجود ساختار رزونانسی این مولکول پی برده اند.
واکنش‌ها:
گوگرد دی اکسید به راحتی با مواد قلیایی واکنش می دهد و نمک‌های سولفیت را به وجود می آورد:

SO2 + 2 NaOH → Na2SO3 + H2O

همچنین این ماده با هالوژن‌ها واکنش می دهد و نمک‌های هالیدی را به وجود می آورد:

SO2 + Cl2 → SO2Cl2

دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن و سایر ترکیبات موجود در هوا تشکیل باران اسیدی می دهند که به شکل باران، مه، برف و ذرات خشک بر سطح زمین فرود می آیند و در بعضی موارد توسط باد صدها مایل جابجا می شوند. باران اسیدی باعث تخریب جنگل ها، تغییر ساختار خاک و اسیدی شدن نهرها و رودخانه ها می گردد که برای ماهی ها خطرناک است. حضور مداوم دی اکسید گوگرد در دراز مدت، تغییر در تنوع طبیعی گیاهان و جانوران در اکوسیستم را به دنبال خواهد داشت. علاوه بر این، باعث تخریب ساختمان ها شامل آثار باستانی، بناهای یادبود و مجسمه ها که بخشی از فرهنگ یک ملت هستند می گردد.

مشخصات فنی گاز سولفور دی اکساید (دی اکسید گوگرد):

سولفور دی اکساید (دی اکسید گوگرد) گازی بیرنگ با بویی نافذ مانند بوی گوگرد در حال سوختن است. حد تشخیص بو ppm 3 – 1/0 بوده و احساس سوزش و ناراحتی در غلظت ppm 9.1بوجود می آید. تحت فشار و در دمای 10- درجه سانتی گراد مایعی بی رنگ می باشد. این ماده در آب حل شده و اسید سولفورو تولید می کند که در این حالت بسیار خطرناک است. دی اکسید گوگرد عمدتاً در اثر فعالیت هایی مانند سوختن ذغال سنگ یا از نیروگاه های برق و نیز صنایع ذوب مس ایجاد می گردد. در طبیعت در نتیجه فعالیت های آتشفشانی تولید می گردد.

نگهداری از کپسول سولفور دی اکساید:

استفاده از سیستم تهویه محلی مقاوم در برابر خوردگی، نصب و تعبیه حسگرهای گاز و سیستم های هشدار دهنده و نیز تعبیه دوش و چشم شوی ایمنی در محل.

جابجایی، انبارداری و حمل و نقل:
همانند هر گاز تحت فشار، دی اکسید گوگرد نیز باید در مخازن تحت فشار و با دقت بسیار جابجا گردد. ظروف ازجنس کربن استیل با مشخصات ASTM برای نگهدازی دی اکسید گوگرد مناسب می باشند. همچنین از مکانیزم های ایمنی مناسب برای جلوگیری از ایجاد انفجار در تجهیزات باید استفاده نمود. برای انتقال ماده از وسائل با جنس مقاوم در برابر خوردگی استفاده گردد. برای بررسی وضعیت خوردگی و نشت احتمالی، تانک های ذخیره و تجهیزات انتقالی مرتباً و به طور دوره ای باز بینی و کنترل گردند. در صورت نشت تصادفی از ماسک تنفسی مناسب استفاده و تا زمان تعیین شدت نشر ، محل ترک گردد.
انبار داری: سیلندرها در محیط با تهویه مناسب و ایمن و کم تردد نگهداری شوند، محیط عاری از رطوبت، ترکیبات نمکی و سایر مواد خورنده باشد. دمای محل انبارداری نباید از52 درجه سانتی گراد تجاوز نموده و ظاهر کپسول ها از لحاظ وجود نشت و سایر مشکلات به طور مرتب و هفتگی کنترل گردد.
مواد ناسازگار: دی اکسید گوگرد انیدر در استیل و سایر فلزات خورنده نیست در حالیکه در حضور آب و رطوبت، باعث ایجاد خوردگی در روی و سایر فلزات می شود. به شدت با مواد قلیایی، پنتا فلورید برم، تری فلورید کلر، پودر فلزات، سدیم هیدرید و دی اتیل روی واکنش می دهد.

اطفاء حریق
• دی اکسید گوگرد آتشگیر نیست ولی حرارت ناشی از حریق در مجاورت آن می تواند منجر به انفجار گردد.
• در صورت عدم نشت می توان از آب برای خنک نگهداشتن کپسول استفاده نمود.
• در صورت وجود دی اکسید گوگرد در محیط، استفاده از ماسک های هوا رسان و پوشش مناسب و مقاوم در برابر گاز (در غلظت بیش از ppm100) الزامی است.
• به منظور جلوگیری از آلودگی منابع آبی، لازم است آب های آغشته با این ماده توسظ آهک، کربنات و سایر ترکیبات مناسب خنثی شوند.
• برای خاموش نمودن آتش ناشی از سوختن این ترکیب از پودر خشک مواد شیمیایی، دی اکسید کربن، فوم و اسپری آب استفاده گردد.

نشت تصادفی و انهدام ضایعات:
• دور نمودن افراد از محل در خلاف جهت باد.
• کنترل نشت توسط افراد متخصص.
• خنثی نمودن مواد نشت شده با استفاده از آهک و کربنات سدیم.
• محصور نمودن محل نشت با حفاظ پلاستیکی به منظور محدود نمودن پخش مواد نشت شده.
• عدم تماس مخازن دارای نشت با آب.
• انهدام ضایعات حاصل از عملیات خنثی سازی تحت قوانین موجود و مطابق با استانداردهای زیست محیطی منطقه و ممانعت از ورود مواد به منابع آبی منطقه.
• تهویه کامل محیط در حین عملیات پاکسازی و نیز قبل از ورود مجدد افراد به محل.

کاربرد سولفور دی اکساید:

در تولید اسید سولفوریک حجم زیادی از گاز SO2 استفاده میشود .
به عنوان یک ماده نگهدارنده : گاز دی اکسید گوگرد گاهی اوقات به عنوان یک ماده نگهدارنده برای زردآلو خشک، انجیر خشک ، و دیگر میوه های خشک با توجه به خواص ضد میکروبی آن استفاده می شود.
دی اکسید گوگردSO2 به عنوان یک ماده نگهدارنده در حفظ ظاهر رنگارنگ میوه ها کمک کرده و مانع از پوسیدن میوه می شود .
دی اکسید گوگرد را به عنوان یک آنتی بیوتیک و آنتی اکسیدان ، در حفاظت از شراب استفاده کرده و از فساد توسط باکتری ها و اکسیداسیون جلوگیری میکند. یک ترکیب بسیار مهم در بهداشت کارخانه شراب سازی است.
در پاکسازی تجهیزات نیز از گاز SO2 دی اکسید گوگرداستفاده می شود . در کلر زنی و تصفیه آب نیز از گاز دی اکسید گوگرد استفاده می شود. دی اکسید گوگرد یک حلال بی اثر چند منظوره است که به طور گسترده ای برای حل بسیاری از نمکها از آن استفاده می شود.

مشخصات ایمنی سولفور دی اکساید:

تماس با پوست: دی اکسید گوگرد مایع سبب یخ زدگی و سوختگی پوست می شود. در محیط مرطوب دی اکسید گوگرد تبدیل به اسید سولفورو شده و باعث سوزش و آزردگی پوست می شود.
تماس با چشم: در فرم گاز و در غلظت حدود5 ppm باعث ناراحتی جزئی در چشم می گردد. بالاتر از 8 ppm آسیب جدی تر می شود. دی اکسید گوگرد مایع باعث سوزش چشم ها شده و تأثیر دائمی بر بینایی می گذارد.
استنشاق: بخارات دی اکسید گوگرد باعث آسیب به گلو، غشاء مخاطی و بخش بالایی دستگاه تنفسی می شود. تماس کوتاه مدت با غلظت 1 ppm آسیب برگشت پذیر به ریه وارد می آورد. غلظت 5 ppm باعث انقباض لوله های برانشی شده و غلظت بالاتر از این مقدار باعث تورم و آسیب دائم به ریه و نهایتاً مرگ می شود. علائم تورم ریه مانند سرفه و تنگی نفس ممکن است برای چند ساعت تا چند روز به تعویق بیفتد.
حفاظت از پوست در مقابل دی اکسید گوگرد: استفاده از پوشش های مقاوم، چکمه و دستکس های ایمنی از جنس پلی وینیل کلراید و نئو پرن.
تماس طولانی مدت: ناراحتی لثه، پوسیدگی و از بین رفتن سریع دندان ها از عوارض تماس دائم با این ماده است. باعث خوردگی بافت پوست، چشم و ریه ها شده که بدون ایجاد درد بوده و علائم آن با تأخیر ظاهر خواهد شد. در نهایت ایجاد برونشیت همراه با سرفه، خلط و تنگی نفس می نماید. در صورت هرگونه تماس با این ماده، مشاوره پزشکی توصیه می گردد.
در مراجعی نظیر NTP ,OSHA ,ACGIH گزارشی دال بر اثبات سرطان زا بودن این ترکیب در انسان وجود ندارد.
توجه: گاز سمی. کشنده. باعث ایجاد ناراحتی در چشم، صدمه به ریه و دستگاه تنفس. بروز علائم با تأخیر. به شکل مایع سبب یخ زدگی می شود.
توجه : در صورت استنشاق مرگ آور است. به چشم ها و دستگاه تنفسی و ریه ها آسیب شدید وارد می کند. ممکن است عوارض با تأخیر ظاهر شوند. در حالت مایع باعث ایجاد یخ زدگی می شود. آتشگیر نیست.
دی اکسید گوگرد گازي محرک است که توسط مجاری بینی گرفته می‌شود. سطوح فعالیت متوسط که منجر به تنفس دهانی می‌شود (مانند پیاده‌روی تند) موجب می‌شود که دی اکسید گوگرد اثرات خود بر سلامتی را نشان دهد.

گروههاي در معرض خطر
کسانی که آسم دارند و فعالیتهای خارج از منزل دارند بیشتر از دیگران اثرات SO2 دی اکسید گوگردرا تجربه می‌کنند. در یک تماس کوتاه، اثر عمده دی اکسید گوگردSO2 تنگی مجاری تنفسی مثل تنگی برونشها خواهد بود. این موضوع منجر به خس خس کردن هنگام تنفس، کوتاهی تنفس و فشردگی در قفسه سینه می‌شود. علائم با افزایش میزاندی اکسید گوگرد SO2 و یا میزان تنفس افزایش می یابد.
وقتی که تماس با دی اکسید گوگرد SO2 قطع می‌شود عملکرد ریه ظرف یک ساعت به صورت نرمال باز می‌گردد.
در سطوح بالای دی اکسید گوگرد SO2 ، ممكن است فشردگي قفسه سينه خس‌خس و كوتاهي تنفس براي كساني كه آسم هم ندارند اتفاق بيفتد. تماسهاي بلند مدت با دي اكسيدگوگرد مي‌تواند بيماري‌هاي تنفسي را موجب شود، مكانيسم‌هاي دفاعي ريه را كاهش داده و بيماريهاي قلبي را تشديد نمايد.

ميزان AQI (شاخص كيفيت هوا) مرتبط با SO2 :

1- میزان 50-0: و نیاز به اقدامات احتیاطی خاصی ندارد.
2- میزان 100-51 : از نظر تاثیر بر سلامت متوسط است. نیاز به اقدامات احتیاطی خاصی ندارد.
3- میزان 150-101: از نظر تاثیر بر سلامت برای افراد حساس ناسالم است. کسانی که آسم دارند باید فعالیتهای بیرون از منزل خود را محدود کنند.
4- میزان 200-151: از نظر تاثیر بر سلامت غیر سالم است. کودکان، افراد مبتلا به آسم و بیماران قلبی، ریوی باید فعالیتهای بیرون از منزل خود را کم کنند.
5- میزان 300-201: از نظر تاثیر بر سلامت خیلی ناسالم است. کودکان، افراد مبتلا به آسم، بیماران قلبی و ریوی باید از فعالیتهای بیرون از منزل پرهیز کنند. دیگر افراد باید فعالیتهای بیرونی خود را کم کنند.
6- ميزان 500-301: از نظر تأثير بر سلامت خطرناك است. كودكان، افراد مبتلا به آسم و كساني كه بيماري قلبي ريوي دارند بايد در منزل بمانند. ديگران بايد از فعاليت در بيرون از منزل خودداري كنند.

کمک های اولیه
تماس با پوست: در تماس با مایع، پوست حداقل به مدت 20 دقیقه با آب روان شسته شود. در صورت بروز یخ زدگی تا گرم شدن مجدد و پیدایش رنگ صورتی در پوست، موضع با آب گرم شسته شود.
تماس با چشم: در تماس با گاز، حداقل 5 دقیقه و در تماس با مایع به مدت 20دقیقه با آب ملایم شستشو شود. پلک ها باز نگهداشته شود. در صورت ادامه درد و ناراحتی شستشو ادامه یافته و مشاوره پزشکی انجام گیرد.
استنشاق: مصدوم به فضای باز انتقال یافته و در صورت توقف تنفس، تنفس مصنوعی داده شود. در بلع یا استنشاق ماده از مکانیزم تنفس مصنوعی استفاده نشده و از ماسک های و وسایل مناسب این کار استفاده شود. در صورت قطع ضربان نبض و تنفس، احیاء قلبی- ریوی انجام شده، استفاده از اکسیژن با نظر متخصص توصیه می گردد. فوراً با پزشک تماس گرفته شود.
توصیه به پزشک: بروز علائم ناشی از تماس یا بلع ممکن است با تأخیر همراه باشد، لذا مصدوم باید تحت نظر بوده و استفاده از اکسیژن مفید خواهد بود.

آثار زیست محیطی
دی اکسید گوگرد در اغلب مناطق صنعتی به عنوان آلوده کننده هوا شناخته می شود. بسیاری از خطرات ناشی از حضور این گاز در هوا مستقیماً به نحوه واکنش آن با سایر مواد و ترکیبات مربوط می گردد. حضور این گاز در هوا باعث نابودی پوشش گیاهی و ایجاد خطر برای پرندگان و حیوانات می گردد. . تشکیل باران های اسیدی به دلیل وجود این گاز در اتمسفر بوده، لذا تا حد امکان باید از ورود این گاز به محیط جلوگیری و در صورت لزوم مقدار آن را کاهش داد. در محیط های آبی و دریایی، دی اکسید گوگرد تشکیل اسید سولفورو داده که برای حیات آبی خطرناک است. این گاز در افراد مبتلا به بیماری های قلبی، ریوی و آسم، منجر به ایجاد ناراحتی های تنفسی و قلبی-عروقی می شود. علاوه بر این
دی اکسید گوگرد آئروسل های میکروسکوپی اسیدی تشکیل می دهد که تأثیر جدی بر سلامت داشته و همچنین در بروز تغییرات آب و هوایی نقش دارد.

تهیه دی‌اکسید گوگرد از گوگرد

به ‌این منظور هوا را با گوگرد مخلوط می‌کنند که ‌این کار در کوره‌های دوار صورت می‌گیرد. که پوشش خارجی آن از ورقه‌های فولادی و داخل آن از مواد نسوز تشکیل شده است. این کوره‌ها بر حسب نوع عملکردشان ممکن است مختلف باشند یک نوع از آن ممکن است با تزریق گوگرد سوخته یا با مخلوط کردن گوگرد و هوا کار می‌کند. کوره‌های کلاهک‌دار همچنین ممکن است برای این هدف بکار روند که کار‌این کوره‌ها پیوسته است.

تهیه دی‌اکسید گوگرد از سولفیدهای آهن

سولفیدهای فلزی که به صورت عمده در تهیه SO2 دی اکسید گوگردبکار می‌روند پیریت‌ها هستند (FeS2). امابلاندروی به مقدار بسیار کم در تهیه SO2 دی اکسید گوگردبکار می‌رود واکنش تولید دی‌اکسید گوگرد به صورت زیر است:

4FeS2 + 11O2 ———> 2Fe2O3 + 8SO2 + 411 Kcal / mol

احتراق بلاندروی (Zn S) به صورت زیر است:

2ZnS + 3O2 ——–> 2ZnO + 2SO2 + 115.6 Kcal / mol

تهیه دی‌اکسید گوگرد از سولفید هیدروژنH2S

موقعی که H2O از گاز طبیعی بدست می‌آید با مقدار زیادی از هوا سوزانده می‌شود و تولید دی‌اکسید گوگرد so2است.

سولفور دی اکسید 

سولفور دی اکسید یک گاز بی رنگ است و بویی شبیه به سوختن گوگرد دارد.

گاز سولفور دی اکسید

دی اکسید گوگرد که دارای نماد شیمیایی SO2 می‌باشد در حالت عادی یک گاز به شمار می‌آید.

خرید دی اکسید گوگرد

برای خرید دی اکسید گوگرد از طریق واتس آپ یا ایمیل درخواست خود را ارسال نمایید.

09128699025

09128699026

021-46837072

تهیه گاز سولفور دی اکسید

شما می‌توانید برای تهیه گاز سولفور دی اکسید و یا دی اکسید گوگرد با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

تامین گاز دی اکسید گوگرد

گاز دی اکسید گوگرد دی تولید اسید سولفریک استفاده می‌گردد برای تامین گاز سولفور دی اکسید با ما در ارتباط باشید.

قیمت سولفور دی اکسید

برای استعلام قیمت گاز سولفور دی اکسید می‌توانید از طریق واتس آپ درخواست خود را به کارشناسان فروش ارسال نمائید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *