گاز اتیلن C2H4 Gas

فروش گاز اتیلن | سیلندر اتیلن آزمایشگاهی | کپسول گاز اتیلن | C2H4 Gas | گاز اتیلن وارداتی | سیلندر آزمایشگاهی اتیلن وارداتی | فروش Ethylene Gas | C2H4

گاز اتیلن وارداتی با درصد خلوص 99.9 موجود میباشد.
گاز اتیلن گرید99.9 در حجم 5 لیتری با فشار 0.75 کیلوگرم در سیلندر کربن استیل موجود میباشد.
گاز اتیلن گرید 99.9 در حجم 10 لیتری با فشار 1.5کیلوگرم در سیلندر کربن استیل موجود میباشد.
گاز اتیلن گرید 99.9 در حجم 50 لیتری با فشار15 کیلوگرم در سیلندر کربن استیل موجود میباشد.

 
گاز  با خلوص (گرید) حجم (Lit ) وزن (kg)
گاز اتیلن

99.9 mol%

5 Lit 0.75-1 kg
گاز اتیلن

99.9 mol%

10 Lit 1.5 kg
گاز اتیلن

99.9 mol%

50 Lit 15 kg

نمونه ای از گازهای ترکیبی ، مخلوط گاز ی میکس ، گازهای کالیبراسیون گازهای لیزر داخلی و وارداتی شرکت سپهرگازکاویان :
این ترکیبات گازی توسط شرکت سپهرگازکاویان در حجم های مختف قابل ارائه میباشد.

گازهای مخلوط  mixture gas / گازهای میکس(MIXGAS) / گازهای کالیبراسیون چند جزئی

16%C2H4*N2

0.5 %H2* 20% C2H6*C2H4

 LEL C2H4 (1/35%)*Z.AIR

30% C2H6*1%C2H2 *C2H4 1% H2*5 PPM CO*30% C2H6*1%C2H2 *C2H4 LEL C2H4 * Z.AIR
40% C2H4 * N2 5% H2*6 PPM CO*40% C2H6*3%C2H2 *C2H4 0.9% C2H4 * 12.3% C3H6 * 0.6% C3H8 *  C2H6
50% C2H4 * N2 36%C2H4*N2 0.8% C2H4 * 0.6% C3H6 * 0.2% C3H8 *  C2H6

نام محصول: گاز اتیلن | گاز اتن | C2H4| Ethylene | Ethene

تاریخچه گاز اتیلن

در سال 1795، اتیلن را گاز اولفین می‌نامیدند. اولین سنتز ترکیبات اتیلن (دی کلرو اتان) در سال 1795 توسط شیمیدان هلندی انجام شد. در اواسط قرن 19 به علت اینکه C2H4 یک هیدروژن از C2H5 اتیل کم داشت، پسوندهای ene (از ریشه یونانی) به آخر اتیل اضافه کرده و از آن به بعد گاز اولفین را اتیلن می‌نامند. تا سال 1852 در متون علمی واژه اتیلن استفاده می‌شد.

در سال 1866 “هافمن” شیمیدان آلمانی ، سیستم نامگذاری هیدروکربنها را بر پایه آلکان بنا نهاد. در این سیستم ، هر هیدروکربنی که از آلکان مربوطه دو هیدروژن کمتر داشت، آلکن با فرمول CnH2n و اگر چهار هیدروژن از آلکان مربوطه کم داشت آلکین CnHn نامیده می‌شود. طبق این نامگذاری ، اتیلن به اتن تغییر نام یافت. انجمن بین المللی شیمیدانها در سال 1892 این نام را وارد نامگذاری IUPAC کردند و از آن تاریخ تا امروز ، این نام در متون علمی و کتابهای درسی و … مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روشهای تولید اتیلن

اتیلن در صنایع پتروشیمی با روش کراکینگ با بخار آب تولید می‌شود. در این فرآیند هیدروکربنهای گازی و محلولهای سبک هیدروکربن حاصل از نفت به مدت بسیار کوتاه در دمای 950 – 750 درجه سانتی‌گراد حرارت داده می‌شوند. عموما در این واکنش هیدروکربنهای بزرگ به هیدروکربنهای کوچک شکسته شده ، هیدروکربنهای اشباع با از دست دادن هیدروژن به هیدروکربنهای غیر اشباع تبدیل می‌شوند.

محصول این واکنش مخلوطی از انواع هیدروکربنهاست که اتیلن عمده ترین آن می‌باشد. مخلوط را بوسیله متراکم سازی و تقطیر جز به جز جداسازی می‌کنند. روشهای دیگر ، هیدروژن‌دار کردن استیلن با استفاده از کاتالیزور و آبگیری از اتانول می‌باشد.

مشخصات کلی گاز اتیلن

گاز اتن یا گاز اتیلن گاز بی رنگ و قابل اشتعالیست که ساده ترین عضو از خانواده آلکن ها (دارای یک پیوند دوگانه) می باشد. اتیلن به طور گسترده در صنعت شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد.
اتیلن نوعی هورمون گیاهی است که در صنایع کشاورزی برای جلوگیری از خراب شدن و رسیدن میوه هایی مثل سیب، گلابی، موز، گوجه و مرکبات کاربرد دارد. گاز اتیلن باعث رسیدن میوه می شود.

کاربرد گاز اتیلن

گاز اتیلن ماده اولیه مهم برای تولید بسیاری از ترکیبات آلی پر مصرف در صنعت بشمار می‌رود. اتیلن به صورت گسترده در صنعت پلاستیک مورد استفاده قرار می‌گیرد. اتیلن با پلیمریزه شدن ، پلی اتیلن را تولید می‌کند که یک پلاستیک بسیار مهم است. با تکرار شدن ، پیش ماده پلی وینیل کلرید (PVC) را تولید می‌کند. با ترکیب شدن ، بنزن ، اتیل بنزن ایجاد می‌کند که ماده اصلی پلی استر می‌باشد.

اتیلن ، نوعی هورمون گیاهی است که باعث رسیدن میوه‌ها ، باز شدن شکوفه‌ها و گلها و همچنین ریزش برگها در پاییز می‌شود. به دلیل این خاصیت در کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای جلوگیری از خراب شدن میوه‌هایی مانند سیب ، گلابی و موز ، در حمل و نقل یا انبار ، آنها را کمی نارس می‌چینند و قبل از وارد کردن به بازار ، تحت تاثیر اتیلن قرار می‌دهند تا رسیده شود.
اتیلن ، ساده ترین هیدروکربن غیر اشباع بوده و اولین عضو از گروه آلکنها می‌باشد. فرمول شیمیایی آن C2H4 بوده ، بین دو اتم کربن پیوند دوگانه وجود دارد. به دلیل وجود این پیوند دوگانه ، اتیلن ایزومر صورت‌بندی ندارد، یعنی دو نیمه مولکول نمی‌توانند با چرخش حول پیوند دوگانه ، صورت‌بندی خود را تغییر دهند.

اتیلن دارای ساختمان مسطح بوده ، زاویه بین دو اتصال کربن – هیدروژن ، 117 درجه سانتی‌گراد می‌باشد. یعنی مقداری بسته‌تر از زاویه 120 درجه که برای هیبریداسیون sp2 مناسب می‌باشد. اتیلن گازی بیرنگ و آتش گیر بشمار می‌رود و در ترکیب نفت و گاز طبیعی یافت می‌شود.

گاز اتیلن ماده اولیه مهم برای تولید بسیاری از ترکیبات آلی پر مصرف در صنعت بشمار می‌رود. اتیلن به صورت گسترده در صنعت پلاستیک مورد استفاده قرار می‌گیرد. گاز اتیلن با پلیمریزه شدن، پلی اتیلن را تولید می‌کند که یک پلاستیک بسیار مهم است. با تکرار شدن، پیش ماده پلی وینیل کلرید (PVC) را تولید می‌کند. با ترکیب شدن، بنزن، گاز اتیلن بنزن ایجاد می‌کند که ماده اصلی پلی استر می‌باشد.

مشخصات فنی گاز اتیلن 

گاز اتیلن در دما و فشار استاندارد پایدار است اما چنانچه حرارت و فشار بالا رود می تواند پلیمره شود.
سوختن این ماده ممکن است سبب تولید منوکسیدکربن، دی اکسیدکربن و سایر محصولات مضر شود.
آلکنها به علت داشتن پیوند دوگانه در واکنش های افزایشی شرکت می‌کنند. هالوژنها با گاز اتیلن واکنش داده و تولید هالو اتان می‌کند. با افزودن آب به پیوند دوگانه اتانول تولید می‌شود، اما سرعت واکنش بدون حضور کاتالیزور پایین می‌باشد. در حضور کاتالیزگرهای فلزی نظیر پلاتین، نیکل و … و فشار بالا، گاز اتیلن ، هیدروژن‌دار شده، به اتان تبدیل می‌شود. گاز اتیلن در حضور پراسیدها به اتواکسید که یک ترکیب حلقوی است تبدیل می‌شود. گاز اتیلن در حضور رادیکال هایی که واکنش بسپارش را آغاز می‌کنند، به پلی اتیلن پلیمریزه می‌شود.
گاز اتیلن ، رنگ قهوه‌ای محلول برم در تترا کلرید کربن را بی‌رنگ می‌کند و رنگ بنفش محلول سرد و رقیق پرمنگنات پتاسیم را از بین می‌برد و در نتیجه واکنش رسوبات قهوه‌ای MnO2 حاصل می‌شود. در اسیدسولفوریک سردو غلیظ حل می‌شود.

مشخصات ایمنی گاز اتیلن

رنگ اختصاری کپسول گاز اتیلن که جزء گازهای قابل اشتعال است قرمز رنگ می باشد.
گاز اتیلن تحريک کننده پوست و چشم نيست ولي تماس با گاز اتیلن مايع ممکن است سبب يخ زدگي شديد شود. گاز اتیلن بشدت اشتعال پذير است.
نكات بهداشتي
استنشاق اتیلن سمي است. نشانه هاي اين مسموميت سردرد و سرگيجه بوده و پيشرفت بيماري با تشديد نشانه هاي آن و همچنين تشنج همراه است. در ضمن شوك ناگهاني و حالت اغما (كما) نيز به دنبال دارد. تماس اتيلن با پوست، خارش ايجاد كرده و بخار آن تنفس را مشكل مي‌كند. استنشاق بخار آن منجر به پر شدن ريه از اين سيال مي گردد كه عواقب بدي را به دنبال دارد. حيوانات آزمايشگاهي كه در معرض تماس با اين ماده قرار گرفتند، دچار درجات بالايي از سرطان كبد شدند، در حاليكه نشانه اي از سرطان در انسانهايي كه براي مدت طولاني با آن سروكار داشتند و يا مقدار ناچيزي (دوز پائين) از اتيلن به آنها تزريق شد، ديده نشد. تماس طولاني با اتیلن ممكن است احتمال بيماري آب مرواريد را در انسان تقويت كند. اتيلن تاثيرات وراثتي بي شماري روي حيوانات دارد و با جهش ژنتيكي نرخ بالايي از سقط جنين را به همراه دارد. تاثيرات وراثتي اتیلنروي انسانها به خوبي مطالعه نشده است، اما به وضوح معلوم شده است كه تاثيرات مشابهي روي انسانها دارد.

گاز اتیلن

اتین دارای دو اتم کربن و جهار اتم هیدروژن است. گاز اتین در صنعت کاربردهای فراوانی دارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *