گاز اکسیژن Oxygen Gas

فروش گاز اکسیژن-سپهر گاز کاویان

فروش گاز اکسیژن | فروش گاز O2 | فروش Oxygen | گاز اکسیژن | اکسیژن | اکسیژن وارداتی | O2 | Oxygen

شرکت سپهرگازکاویان آزمایشگاه مرجع اداره استاندارد در زمینه تولید کننده و وارد کننده گازهای اکسیژن ، آرگون و… در جهت صنایع مختلف و تجهیزات آزمایشگاهی و دستگاه های کوانتومتری و مخلوط گازی (گازهای کالیبراسیون) با کیفیت بالا و تمامی تجهیزات وابسته به صنایع مختلف فعال می باشد.
حجم سیلندر و کپسول های موجود برای شارژ گاز اکسیژن عبارتست از: 40لیتری، 50لیتری، 10لیتری، 5لیتری
گاز اکسیژن با خلوص 99درصد،99.99درصد،99.999درصد.

گاز اکسیژن چیست؟

همانگونه که میدانیم اکسیژن یکی از عناصر مهم در طبیعت می‌باشد که برای ادامه حیات در کره زمین بسیار حائز اهمیت است. در این مقاله مطالبی در مورد گاز اکسیژن(oxygen)، تاریخچه این گاز، خواص فیزیکی و شیمیایی گاز اکسیژن، کاربردهای اکسیژن در صنایع مختلف و…جمع آوری گردیده است.

اکسیژن که با نماد شیمیایی ( o ) نشان داده می‌شود دارای عدد اتمی 8 است. گاز اکسیژن در گروه شانزدهم جدول تناوبی موسوم به گروه کالکوژن ها وجود دارد. Oxygen نافلز به شمار می‌آید که شدیدا واکنش پذیر است و می‌توان گفت که گاز اکسیژن از اکسنده های قوی محسوب می‌شود که میتواند باعت اکسید شدن ترکیبات دیگر شود.اکسیژن سومین عنصر فراوان زمین می‌باشد.

در شرایط خاصی دو اتم اکسیژن به یکدیگر متصل میگردند و دی اکسید یا به عبارت دیگر ملکول اکسیژن حاصل می‌گردد.

ملکول اکسیژن حالت گازی دارد و گازی بی رنگ و بی بو به شمار می‌اید.

گاز اکسیژن دارای فرمول O2 است. اکسیژن در فرایند سوختن بسیار مهم است. بیشتر جرم تشکیل دهنده موجودات زنده از اکسیژن می‌باشد چون بدن جانداران از آب تشکیل گردیده است و اکسیژن عنصر مهم و اساسی ملکول آب می‌باشد. گاز اکسیژن در اتمسفر زمین یافت می‌شود و دائما توسط فرایند فوتوسنتز تولید می‌گردد. فوتونسنتز فرایندی است که طی آن آب و دی اکسید کربن در حضور نور خورشید به اکسیژن تیدیل می‌گردند.

تاریخچه اکسیژن

اکسیژن در سال 1771 توسط داروساز سوئدی “Karl Wilhelm Scheele” کشف شد، ولی این کشف خیلی سریع شناخته نشد و با اکتشاف مستقل “Joseph Priestley” بطور گسترده تری شناخته شد و توسط “Antoine Laurent lavoisier” در سال 1774 نام‌گذاری شد.
اکسیژن سه ایزوتوپ پایدار و ده ایزوتوپ رادیو اکتیو دارد. ایزوتوپهای رادیو اکتیوی ، همه نیمه عمری کمتر از سه دقیقه دارند.

خرید اکسیژن خالص، تهیه اکسیژن, کپسول گاز اکسیژن, oxygen, تامین اکسیژن, خرید اکسیژن, قیمت اکسیژن

خواص شیمیایی و فیزیکی گاز اکسیژن

اکسیژن در دما و فشار استاندارد به‌صورت گاز است که حاوی دو اتم اکسیژن به فرمول شیمیایی O2 می‌باشد. اکسیژن عنصر مهم هواست و از طریق عمل فتوسنتز گیاهان تولید شده و برای دم و بازدم حیوانات لازم است. اکسیژن مایع و جامد یک رنگ آبی کمرنگ داشته و هر دو بسیار پارامگنتیک می‌باشند. اکسیژن مایع معمولا با عمل تقطیر جزئی هوای مایع بدست می‌آید.
به خاطر وجود الکترونگاتیویتی ، اکسیژن تقریبا با تمام عناصر دیگر شیمیاپی تشکیل می‌‌دهد ( که این مطلب منشاء تعریف اصلی اکسید شدن می‌باشد ). تنها عناصری که تحت عمل اکسیداسیون قرار نمی‌گیرند، گازهای اصیل هستند. یکی از معروفترین این اکسیدها ، اکسید هیدروژن یا آب است H2O. سایر اکسیدهای معروف دیگر ترکیبات کربن و اکسیژن هستند، مانند دی‌اکسید کربن ( CO2 ) ، الکلها ( R-OH ) ، آلدئیدها ( R-CHO ) و کربوکسیلیک اسیدها ( R-COOH ).
رادیکالهای اکسیژن مانند کلراتها ، پرکلراتها ، کروماتها ، دی‌کروماتها ، پر منگناتها ، نیتراتها ، اکسید کننده های قوی می‌باشند. خیلی از فلزات مانند آهن با اتم اکسژن پیوند برقرار می‌کنند: اکسید آهن(Fe2O3). ازن (O3) ، با عمل تخلیه الکترواستاتیکی در حضور مولکول اکسیژن شکل می‌گیرد. مولکول اکسیژن دو تائی O22 نیز شناخته شده ، که جزء کمی از اکسیژن مایع را تشکیل می‌دهد. اپوکسیدها و اترها موادی هستند که در آن اتم اکسیژن قسمتی از یک حلقه سه‌اتمی هستند.
اکسیژن سه ایزوتوپ پایدار و ده ایزوتوپ رادیو اکتیو دارد. ایزوتوپهای رادیو اکتیوی ، همه نیمه عمری کمتر از سه دقیقه دارند.

گاز اکسیژن معمولا بعنوان اکسنده در واکنش ها شرکت می‌کند و هر یک از عناصر جدول تناوبی که با گاز اکسیژن وارد واکنش مشوند شرایط خاص خود را دارند. برای مثال: نافلزات هنگام واکنش با گاز اکسیژن بیشترین عدد اکسایش خود را حاصل می‌کنند این قانون برای هالیدها و اکسیدهای فلزی متفاوت است. البته یک قانون کلی برای این موارد ذکر شده است، اینکه اکسیدهای فلزی به طور معمول خاصیت بازی دارند و اکسیدهای نافلزی خاصیت اسیدی دارند.

مشخصات فنی گاز اکسیژن

نام گاز : اکسیژن نماد شیمیائی : O2
عدد اتمی : 8 جرم اتمی استاندارد : 15.9994gr/mol
چگالی در فشار یک اتمسفر : 1.429gr/L چگالی مایع در نقطه جوش : 1.141gr/cm3
نقطه ذوب : 218.79ċ- نقطه چوش : 182.95ċ-
گرمای همجوشی : 0.444kj/mol نقطه بحرانی : 5.043pa , 154.59k
ظرفیت گرمائی : 29.378j/mol . k گرمای تبخیر : 6.82kj/mol

کاربردهای گاز اکسیژن

همانطور که می‌دانید اگر اکسیژن نباشد حیات بر روی کره‌ی زمین برام ما ناممکن خواهد بود. آب، این مایع حیات هم از اکسیژن و هیدروژن تشکیل‌شده است.

گفتنی است که گاز اکسیژن کاربردهای صنعتی و پزشکی بسیاری دارد و در بسیاری از برنامه‌های شیمیایی صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در ادامه به مهم‌ترین کاربردهای این عنصر و گاز با ارزش می‌پردازیم.

یکی از کاربردهای این گاز استفاده از آن برای ساختن اسید، اسید سولفوریک، اسید نیتریک و دیگر ترکیبات می‌باشد.

ازن شکل سه اتمی اکسیژن می‌باشد. گفتنی است که ازن در واکنش‌های شیمیایی همه فن حریف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هدف از این کار برای افزایش بخشیدن به سرعت واکنش و اکسیداسیون ترکیبات ناخواسته می‌باشد.

همچنین لازم به ذکر می‎باشد که هوا اکسیژن داغ مورد نیاز برای تولید فولاد و آهن در کوره‌های انفجار را تامین می‌کند.

از دیگر کاربردهای این گاز استفاده از آن برای در برخی از شرکت های استخراج معدن است که برای از بین بردن سنگ مورد استفاده قرار می‌گیرد.

طریقه استفاده در صنعت

در صنعت از گاز اکسیژن برای برش، جوش و ذوب فلزات استفاده می شود و برای هیدروژن اکسید و استیلن اکسید نیاز به گاز اکسیژن است.

اکسیژن هوا

گاز اکسیژن مورد نیاز برای تولید انرژی در فرایندهای صنعتی، ژنراتور و کشتی است. از گاز اکسیژن نیز در هواپیما و اتومبیل استفاده می شود. اکسیژن مایع، برای سوخت فضاپیما است. این تولید رانش مورد نیاز در فضا است. فضانوردان نزدیک به اکسیژن خالص هستند.

استفاده در پزشکی و بهداشت

در موسسات بهداشتی و درمانی مانند بیمارستان ها، منابع اکسیژن در سهام نگهداری می شود. گاز اکسیژن داخلی برای بیمارانی که دارای مشکل تنفسی هستند ارائه شده است. این دستگاه تنفس نیز توسط فضانوردان برای راه رفتن در فضا، غواصان و کوهنوردان استفاده می شود. گاز اکسیژن برای از بین بردن باکتری است. گاز اکسیژن برای درمان قربانیان مسمومیت با مونوکسید کربن استفاده می شود.

کاربردهای حیاتی و بالینی اکسيژن

همانطور که می‌دانید بدن انسان برای تنفس و سوخت‌وساز گاز اکسیژن نیازدارد بنابراین پرکاربرد بودن این گاز در صنعت پزشکی چیز عجیب و دور از ذهنی نیست.

این گاز باعث افزایش متابولیسم در بدن انسان می‌شود.

همچنین گفتنی است است در بسیاری از موارد افراد برای ناراحتی قلبی یا مصدومینی که دچار مشکلات تنفسی هستند تنها با کمک این گاز زنده می‌مانند تا به بیمارستان انتقال پیدا کنند.

استفاده از گاز اکسیژن به عنوان ضدعفونی کننده

برای کشتن باکتری‌ها و ضدعفونی کردن، از گاز اکسیژن هم استفاده می‌شود. همچنین این گاز در برخی از موارد برای کاهش تجمع باکتری‌ها در بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

استفاده از گاز اکسیژن در ورزش

استفاده از کپسول اکسیژن در کوهنوردی بسیار شایع می‌باشد زیرا فشار هوا در ارتفاعات بسیار کم می‌باشد و کوهنوردان برای تنفس در ارتفاعات از کپسول گاز اکسیژن استفاده می‌کنند.

استفاده از گاز اکسیژن در صنایع هوایی و دریایی

در صنایع هوایی و دریایی برای کمک به تنفس غواصان و فضانوردان از کپسول گاز اکسیژن استفاده می‌شود.

استفاده از گاز اکسیژن در صنایع نظامی 

گاز اکسیژن در بخشی از سوخت اکسیژن کاربرد دارد. از آنجایی که این گاز قابلیت اشتعال فراوانی دارد، کاربردهای نظامی و صنعتی زیادی دارد.

تنفس

از همه استفاده های گاز اکسیژن داخلی، حفظ زندگی مهم ترین است. اکسیژن برای تمام موجودات زنده مورد نیاز است. از طریق یک فرایند شناخته شده به عنوان تنفس هوازی، انرژی از مواد غذایی تولید شده است که اجازه می دهد انسان و حیوانات فعالیت های روزانه خود را انجام دهند.

درصد خلوص

درصد خلوص O2 می‌تواند بسته به کاربرد آن متفاوت باشد. برای کاربردهای پزشکی، این گاز باید حداقل 99% خالص باشد. برای کاربردهای صنعتی، اکسیژن می‌تواند کمتر خالص باشد، اما معمولاً حداقل 95% خالص است. اکسیژن با خلوص کمتر از 95% معمولاً برای کاربردهای صنعتی که نیاز به درجه خلوص کمتری دارند، استفاده می‌شود.گرید های موجود در سپهر گاز کاویان 99درصد،99.99درصد،99.999درصد می باشد با حجم های 5 ، 10 ، 40 و 50 لیتری.

کاربردهای دیگر

این گاز در تصفیه آب و احتراق مواد شیمیایی استفاده می شود. محققان علمی استفاده از اکسیژن-18 و اکسیژن 16 ایزوتوپ در فسیل را برای تخمین هزاران سال آب و هوای زمین استفاده می کنند . این گاز همچنین در پلیمرهای پلی استر و تولید ضد یخ استفاده می شود. از پلیمرها برای ایجاد پارچه و پلاستیک استفاده می شود.

خواص شیمیایی

اکسیژن یک پنجم حجم هوا را تشکیل می‌دهد، همچنین دو سوم از بدن انسان و 87٪ آب را شامل می‌شود.

این عنصر منحصر به فرد در گروه 16 جدول تناوبی قرار دارد.

گفتنی است که از اکسیژن می‌توان برای ایجاد ترکیبات با تمام عناصر گازهای بی اثر منفی استفاده کرد.

اکسیژن ممکن است حل شود. این گاز قابلیت اشتعال فراوانی دارد.

با این حال، قابلیت ایجاد جریان الکتریسیته دارد و یا به خوبی گرم می‌کند.

اکسیژن موجود در هوا به عنوان گاز دو اتمی شناخته شده است.

ازن(O3) شکل سه اتمی این گاز و آلوتروپ می‌باشد که از نور ماوراء بنفش و یا تخلیه الکتریکی تشکیل شده است.

این گاز می تواند در زیر نقطه جوش سرد شود.

گاز اکسیژن دارای رنگ آبی است و جالب است بدانید این رنگ حتی زمانی که در حالت جامد است باقی می‌ماند.

مسمومیت اکسیژن

گاز اکسیژن بر خلاف گاز های مونوکسید کربن و سولفید هیدروژن سمی نمی‌باشد اما هنگامی که اکسیژن هوا بالاتر از 21 درصد است، مسمومیت رخ خواهد داد.

گاز اکسیژن داخلی یکی از عناصرشیمیایی در جدول تناوبی است که نماد آن O و عدد اتمی آن 8 میباشد.این ماده یک عنصر حیاتی بوده ودر همه جا چه در زمین و چه در کل جهان هستی یافت میشود.مولکول اکسیژن در زمین از نظر ترمودینامیکی ناپایدار است، ولی توسط عمل فتوسنتز باکتریهای بی‌هوازی و در مرحله بعدی توسط عمل فتوسنتز گیاهان زمینی بوجود می‌آید.
گاز اکسیژن داخلی به عنوان اکساینده کاربرد بسیار زیادی داشته، و تنها فلوئور از آن الکترونگاتیوتر است. اکسیژن مایع به عنوان اکسید کننده در نیروی حرکتی موشکها استفاده می‌شود. از آنجا که اکسیژن برای تنفس ضروری است در پزشکی کاربرد دارد. گاهی اوقات کسانی که کوه نوردی می‌کنند یا در هواپیما پرواز می‌کنند، مخازن اکسیژن همراه دارند (به عنوان هوا). اکسیژن در جوشکاری و ساخت فولاد و همچنین متانول نیز کاربرد دارد.استفاده از اکسیژن متنوع است. در تولید کاغذ و خمیر کاغذ ، ایجاد سرامیک، شیشه و پردازش نفت استفاده می شود. همچنین در بخشی از دارو، تصفیه فلزات و عناصر دیگر.
اکسیژن به عنوان یک ماده آرامش بخش، سابقه کاربرد دارد که تا زمان حال نیز ادامه دارد و بارهای اکسیژن در مهمانی‌ها و بزم‌های امروزی وجود دارد. در سده ۱۹ اکسیژن معمولاً با اکسید نیترات ترکیب می‌شد که اثر تسکین دهنده دارد.

نکات ایمنی گاز اکسیژن (MSDS)

کاربرد روزافزون گازهاي تحت فشار در آزمایشگاهها و صنایع موجب شده افراد و تجهیزات بیش از پیش در معرض خطر انرژي نهفته در این گازها قرار گیرند و ریسک بروز حادثه و آسیبهاي ناشی از آنها افزایش یابد. انفجار مهیب کپسولهاي گاز در برخی محیطهاي علمی و تحقیقاتی همانند آزمایشگاهها و بیمارستانها و محیطهاي صنعتی نیز، نمونهاي از این حوادث است .متاسفانه، گاهی دیده میشود نگهداري، جابجایی و نیز شارژ مجدد این کپسولها به روشهاي غیرایمن صورت میگیرد درنتیجه، افزایش ریسک دور از انتظار نخواهد بود.
رفتار اکسیژن با هوا، هواي فشرده، نیتروژن ودیگر گازهاي خنثی متفاوت می باشد. اکسیژن بسیار واکنش پذیر است. اکسیژن خالص که بصورت فشرده در سیلندر ذخیره می شود می تواند شدیداً با بعضی از مواد مانند روغن و گریس واکنش دهد. سایر مواد ممکن است در مجاورت اکسیژن دچار حریق خود به خودي شوند. تقریباً اکثر مواد شامل منسوجات، لاستیکها و حتی فلزات در مجاورت با اکسیژن شدیداً مشتعل می شوند. حتی افزایش ناچیز میزان اکسیژن در هوا از 24 در صد ، می تواند شرایط خطرناکی ایجاد کند که موجب آسان تر شدن شروع حریق ، بالاتر رفتن دماي شعله و شدت حریق نسبت به هواي عادي می گردد. عوامل اصلی که می تواند موجب حریق و انفجار در هنگام استفاده از اکسیژن گردد به شرح ذیل می باشد :
• بالاتر رفتن میزان اکسیژن در محیط بواسطه نشت از تجهیزات
• استفاده از موادي که با اکسیژن سازگار نیستند
• استفاده ازاکسیژن درتجهیزاتی که براي کاربااکسیژن طراحی نشده
• بهره برداري نادرست از تجهیزات حاوي اکسیژن
منظور از «اشباع اکسیژن» افزایش غلظت اکسیژن درهوا نسبت به شرایط عادي می باشد. اکسیژن بی رنگ،بی بو و بیمزه است که موجب می شود اشباع اکسیژن توسط حواس پنجگانه انسان درك نشود .خطر اصلی که افراد را در مواجه با این شرایط تهدید میکند آتش گرفتن آسان، سریع و خطرناك موها و لباس ها می باشد. افرادي که از اکسیژن براي درمان بیماري هاي تنفسی استفاده می کنند بواسطه کشیدن سیگار، لباسها و رختخوابشان دچار حریق میگردد. لذا کشیدن سیگار براي کسانی که از اکسیژن استفاده می کنند باید ممنوع گردد .

اشباع اکسیژن می تواند ناشی از : نشت اکسیژن ازشیلنگها، لوله ها و شیرهاي معیوب و نامرغوب – نشت از طریق اتصالات نامرغوب – باز بودن عمدي یا تصادفی شیرها – بسته نشدن صحیح شیرها بعد از استفاده- تهویه ضعیف مکان استفاده باشد. در نتیجه ازراهکارهاي اصلی جلوگیري از اشباع اکسیژن ، نگهداري تجهیزات اکسیژن در شرایط مناسب و دقت در زمان استفاده از آن می باشد. تهویه مناسب محل نیز موجب کاهش خطرات ناشی از اشباع اکسیژن خواهد شد. اگر اشباع اکسیژن ناشی از نشت اکسیژن باشد استفاده از اکسیژن باید متوقف شده ، سیگار و شعله هاي باز خاموش شود . این احتمال وجود دارد که اکسیژن در سطح لباس ها نفود کند. اگر به این موضوع مشکوك هستید بهتر است لباس ها را از تن بیرون آورده ، در فضاي باز و در معرض هواي آزاد قراردهید.

فضاهاي محدود و بسته : کپسولهاي اکسیژن نباید بداخل فضاهاي بسته برده شود. ممکن است اکسیژن با استفاده از شیلنگ به محل کار انتقال یابد که در این صورت باید شیلنگ در پایان کار جمع آوري شده یا از فضاهاي بسته خارج گردد. در صورتی که جمع آوري شیلنگ مقدور نباشد باید شیلنگ از منبع تغذیه یا مانومترسیلندر جدا گردد. در جاهایی که خطر اشباع اکسیژن زیاد است مانند فضاهاي بسته یا اتاق هایی که بخوبی تهویه نمی شوند ،استفاده از تجهیزات تشخیص دهنده اکسیژن توصیه می گردد. هرگز از مواد ناسازگار با اکسیژن استفاده نکنید. بعضی از مواد در زمان تماس با اکسیژن تحت فشار واکنشهاي احتراقی می دهند و یا دچار حریق خودبه خودي شوند. به این گونه مواد ناسازگار با اکسیژن می گویند. تجهیزاتی که براي استفاده از اکسیژن طراحی می شوند باید از موادي ساخته شوند که با اکسیژن سازگار باشند. و شرایط ایمن را تامین نمایند. استفاده از مواد جایگزین که رفتاري مشابه با مواد اصلی داشته اما سازگار بودن آنها با اکسیژن ثابت نشده، می تواند بسیارخطر ساز بوده و معلول وقوع بسیاري از حوادث گردد.

همانگونه که می‌دانید تقریبا تمامی موجودات و همه انسانها برای ادامه بقای خود به گاز اکسیژن نیازمندند. اما افراط در استفاده از گاز اکسیژن نیز مانند گازهای دیگر ممکن است خطرآفرین باشد.اگر فردی در مدت زمانی طولانی در معرض استنشاق گاز اکسیژن با خلوص بالا قرار بگیرد به ریه های شخص آسیب جدی وارد می‌شود در حقیقت تنفس 50 تا 100 درصد گاز اکسیژن با فشار نرمال ایجاد مشکلات ریوی می‌کند. افرادی که در طولانی مدت در معرض تنفس گاز اکسیژن با خلوص بالا قرار می‌گیرند حتما باید آزمایش هایی مبنی بر سالم بودن ریه را انجام دهند. همچنین این افراد حتما باید لباس هایی خاص به تن کنند تا از خطر یخ زدگی بافت ها در امان باشند.

الزامات حمل و انبارش گاز اکسیژن

1 -شيرها را آهسته باز و بسته كنيد. بازكردن سريع خصوصاً شير هاي سيلندر هاي اكسيژن منجر به خروج سريع اكسيژن در يك لحظه خواهد شد، همچنين آنها را تا حدي باز و بسته كنيد كه جريان گاز قطع شود و فشار بي مورد وارد نكنيد.
2 -در هنگام باز كردن شير كپسول اكسيژن دقت شود كه فشارسنج (گيج فشار) پشت به فرد باشد تا از خطر احتمالي شكستن مانومتر و پرتاب به داخل چشم فرد يا افراد حاضر در اتاق جلوگيري گردد.
3 -شيلنگ ، رگالتور و بدنه سيلندر را از هر گونه آسيب ديدگي به طور منظم بازرسي كنيد.
4 -هميشه تمام سيلندرها را پر فرض كنيد
5 -سيلندرهاي گاز را از نور مستقيم و گرماي بيش از حد آفتاب محافظت كنيد .
6 – سيلندرهاي پر و سيلندرهاي خالي را از هم جدا كنيد .
7 -مواد قابل اشتعال و آتش گير را از كنار سيلندرهاي تحت فشار دور كنيد .
8 -براي روان شدن شير و مهره ها ) مربوط به اكسيژن ( به هيچ عنوان از روغنكاري ، چربي و گريس استفاده نكنيد زيرا ، تماس روغن و گريس با اكسيژن باعث انفجار مي شود .
9 -هنگام مشاهده هرگونه آلودگي و چربي در اطراف شيرهاي كپسول اكسيژن سريعاً آن را برطرف كنيد
10 -هنگام تخليه و بارگيري ، بالون را پرتاب نكنيد و حتي مواظب باشيد ، بالوني كه روي پاي خود ايستاده است واژگون نشده و به زمين اصابت نكند و تا زماني كه نمي خواهيد از اكسيژن آن استفاده نمائيد ، بي جهت كالهك حافظ شير را از سر بالون جدا نكنيد . ضمناً هيچ موقع سيلندر اكسيژن را بوسيله موتور سيكلت ويا وسيله نقليه مشابه آن حمل ننمائيد.
11 -در مواقع بروز حادثه مانند انفجار و آتش سوزي به محل تجمع ايمن برويد.
12 -از ضربه زدن به شير و رگالتور سيلندر خودداري كنيد.
13 -سيلندر گاز را به طور كامل ايستاده نگهداري كرده و به كمك تسمه يا زنجير از افتادن آنها جلوگيري كنيد.
14 -از غلتاندن سيلندر روي زمين خودداري كنيد.
15 -براي جابجايي سيلندرها از چرخ دستي مخصوص اين كار استفاده كنيد.
16 -هنگام پائين آوردن و تخليه سيلندرها از داخل ماشين ها دقت كنيد كه به سيلندرها صدمه وارد نشود.
17 -سيلندرهاي آسيب ديده ،معيوب را از كار خارج كرده و به تعميرگاه منتقل كنيد.
18 -در محل نگهداري كپسولهاي تحت فشار حتمأ كپسول آتش نشاني مناسب نصب كنيد.
19 -از تماس دست ، لباس يا دستكش آغشته به روغن يا گريس هنگام استفاده خودداري نمائيد.

چرخ حمل سیلندر

چرخ حمل سیلندر O2 یک وسیله نقلیه است که برای حمل و نقل سیلندرهای O2استفاده می‌شود. این چرخ‌ها معمولاً از فلز ساخته می‌شوند و دارای یک قاب محکم هستند که می‌تواند سیلندرهای اکسیژن را در جای خود نگه دارد. چرخ‌ها همچنین دارای دسته‌ای هستند که برای حمل چرخ راحت‌تر است.
چرخ‌های حمل سیلندر گاز معمولاً در بیمارستان‌ها، مراکز نگهداری از سالمندان و سایر مکان‌هایی که نیاز به دسترسی آسان به این گاز وجود دارد، استفاده می‌شود. این چرخ‌ها به حمل سیلندرهای O2 از یک مکان به مکان دیگر کمک می‌کنند و می‌توانند خطر سقوط یا آسیب به سیلندرهای اکسیژن را کاهش دهند.

تولید(سنتز) اکسیژن

تولید گاز اکسیژن به روش انبساط حجمی هوا امکان تولید اکسیژن را به ما می‌دهد.

قیمت سیلندر اکسیژن آزمایشگاهی

قیمت سیلندر اکسیژن صنعتی به طور مستقیم با حجم آن در ارتباط است. این گاز در سیلندرهای با حجم های مختلف 2 لیتری، 5 لیتری، 10 لیتری، 20 لیتری، 30 لیتری، 40 لیتری، 50 لیتری ارائه می شود. ناگفته نماند که گرید گاز هم تاثیر قابل توجهی در قیمت آن دارد. جهت اطلاع از قیمت های دقیق و به روز، از طریق اطلاعات درج شده در صفحه تماس، با ما تماس بگیرید.

گاز اکسیژن

گاز اکسیژن را می‌توانید از سپهرگازکاویان تهیه و خریداری نمایید.

راهنمای خرید اکسیژن

نکته قابل توجه در رابطه با خرید اکسیژن است که شما می توانید این گاز را به دو صورت تهیه نمایید:

  1. خرید کپسول جدید
  2. شارژ کپسول های قدیمی

برای خرید اکسیژن میتوانید از طریق شماره های زیر با کارشناسان شرکت سپهرگازکاویان ارتباط برقرار نمایید.

09128699025

09128699026

021-46837072

تهیه اکسیژن

اکسیژن آزمایشگاهی برای اهداف تحقیقاتی و پزشکی با درصد ناخالص کم تولید می‌گردد. اکسیژن آزمایشگاهی در خلوص 3/5 ،خلوص 4 و خلوص 5 تهیه و درحجم های مختلف قابل شارژ است عمده مصرف اکسیژن آزمایشگاهی در تحقیقات و آزمایشگاه ها است.

قیمت اکسیژن

گاز اکسیژن با توجه بعد ابعاد سیلندر و گرید درخواستی قیمت های مختلفی دارد مشتریان گرامی می‌توانند گرید درخواستی خود را از طریق واتساپ و ایمیل برای همکاران ما ارسال کنید.

واتساپ:

09128699025

ایمیل:

sale@kavianmixgas.ir

تامین اکسیژن

همانطور که گفته شد دو روش برای خرید گاز ارگون وجود دارد اگر قصد داشته باشید که از کپسول های قدیمی خود استفاده کنید و آن ها را شارژ نمایید. ابتدا باید پیش از هر اقدامی، از سلامت سیلندر اطمینان حاصل نمایید.سیلندرهای کربن استیل و آلومینیومی معمولا هر 5 سال یکبار جهت تست هیدرواستاتیکی ارسال می‌شوند.

اکسیژن در گرید های مختلف به بازار ارائه می‌شود. مشتریان عزیز می‌توانند گرید اکسیژن مصرفی مورد نیاز را خود را برای کارشناسان ما ارسال کنند تا از اخرین تغییرات قیمت مطلع شوند.

گاز اکسیژن|گازاکسیژن وارداتی|اکسیژن خلوص بالا|تولید کننده اکسیژن|صادر کننده اکسیژن|خرید اکسیژن|فروش اکسیژن|تهیه اکسیژن|سیلندر اکسیژن|کپسول اکسیژن|شارژ سیلندر اکسیژن|قیمت گاز اکسیژن

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *